Raf Ceulemans(36) nieuwe jeugdverantwoordelijke Olympia Heist

De kogel is door de kerk. Met trots stellen we voor dat Raf Ceulemans, zoon van Louis, de nieuwe jeugdverantwoordelijke wordt van Olympia Heist.

Raf (°1982) startte zijn ijshockeyloopbaan toen hij amper 6 jaar oud was bij Olympia en stond vooral gekend voor zijn inzicht en technische bagage. Als jeugdspeler vertegenwoordigde hij de Belgische driekleur als internationaal op verscheidene kampioenschappen. Na enkele seizoenen in het 1ste en 2de team Olympia verliet Raf Heist voor Leuven en Maaseik om later als speler terug te keren. Noodgedwongen moest hij zijn carrière op veel te jonge leeftijd stoppen wegens een heupblessure en zo kon hij zich volledig storten op zijn trainersloopbaan.

Als trainer/coach kan hij toch al serieuze adelbrieven voorleggen. Zo werkte hij enkele seizoenen bij Coldplay Leest als ice- en off icetrainer bij o.a. U14,U16 en U19 en trainde hij 1 jaar Chinouk Van Calster voor de Youth Olympics Lillehammer van 2016. Door zijn passie en gedrevenheid voor ijshockey gaf aan o.a.Robin Van Calster(Kolner Haie) en geeft hij nog steeds persoonlijke trainingen aan verschillende spelers.

Raf(die de nodige trainingsdiploma’s bezit)zal zelf de U10 van Olympia onder zijn hoede nemen en de andere trainers begeleiden om zo de jeugdwerking naar een hoger niveau tillen.

Namens gans Olympia wensen we Raf veel succes toe met zijn moeilijke taak waarvan we hopen om binnen enkele jaren de vruchten te kunnen plukken.

Verslag info-avond van 26 maart 2018 : ijshockey Jeugd (U8 tot U16)

Zoals jullie weten kende we een moeilijke start, door de onduidelijkheid van het vorige bestuur, besloten Leo, Hes en Stefan half augustus er terug in te vliegen. We starten dus in september met 13 jeugdleden, tijdens het seizoen mochten we er 15 nieuwe verwelkomen. De statistieken van de Federatie (RBIHF) zegt ons dat we met 18% gegroeid zijn en op de 5de plaats staan (ten opzichte van de andere hockey-organisaties).

Vanaf september 2018 zullen Kelly Verbinnen en Christophe Van Meensel onze jeugdleden training geven. Er zijn nog onderhandelingen gaande met andere trainers.Ook zal Kelly, net zoals dit seizoen jeugdcoördinator zijn van de U8 tot U12, en neemt Yves Jennen deze job aan voor de U14 – U16.

Het trainingsschema ziet er als volgt uit:

Uiteraard kan er nog een wijziging komen voor de woensdag…afhankelijk van het nieuwe aantal leden dat zich zal inschrijven.

Het spelen van wedstrijden zal ook met de U14 (U16 met dispensatie) verlopen volgende de kalender van de federatie. Deze wordt begin september 2018 bekend gemaakt. De kleinere spelers U8 – U12 spelen toernooitjes van oktober tot half april.

Lidgelden blijven dezelfde als vorig seizoen:

Een starterspakket voor de nieuwelingen bedraagt 450 €. Inhoud pakket: zweetpak, harnas, kruisbescherming, elleboogstukken, handschoenen, beenstukken, sokken, trui, zak, stick, nekband, helm, harnas en broek. Deze worden betaald aan Leo.

Belangrijke data’s seizoen 2018-2019:

Vergeet de braderij niet:
van 22 tot 24 juni 2018 staan we in de Bergstraat met een mooie stand en een heerlijke (hopelijk naar gelang het weer) verfrissende pint.

Wens je bijkomende info of heb je vragen, contacteer ons

Met dank voor uw vertrouwen in onze club en voor uw interesse.
Leo, Hes en Stefan